КАК СЕ ПРИЛАГА КРЕМЪТ

Вземете малко от крема с върха на пръстите, колкото грахово зърно, и деликатно го разнесете по лицето и шията с кръгови движения. Започнете от челото, след това бузите, брадичката и шията. Принципът е да се започне от най-голямата и лесна за нанасяне повърхност, с посока към по-малките и деликатни зони.

Следващото действие е потупване. Използвайте палеца и показалеца. Така кремът навлиза по-дълбоко в кожата. Освен това тези движения подобряват кръвообръщението. При нанасяне на крем върху шията се използват само движения нагоре и надолу. Тя не се потупва.
Изчакайте 30-40 минути преди нанасяне на грим за пълноценно попиване крема в кожата.

КОГА СЕ НАНАСЯ КРЕМЪТ

Кремът “Kella anti-age gold” се нанася сутрин след измиване и подсушаване на лицето. Важно е кремът да е нанесен на чисто и сухо лице, за да може да попие пълноценно. Кремът има 24 часово действие и се нанася веднъж дневно. Препоръчително е да се използва сутрин, поради УВ-защитното действие на какаовото масло вложено в крема

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ КРЕМА

Текстурата на крема е изключително мека, като попива напълно в кожата, без да остават мазни частици от него. В първите 20-30 минути след нанасяне лицето има златист блясък от златните частици в крема, които по-късно също попиват в кожата. Ефектът се усеща още след първото нанасяне, като кожата се усеща по-мека и хидратирана. За системен ефект върху кожата е необходимо кремът да се използва поне 2-3 месеца, което позволява на антиоксидантните и противовъзпалителните вещества в крема да регенерират клетките на кожата и да изградят защитна бариера срещу по-нататъшни вредни въздействия, а на маслата да възстановят слоя предпазващ клетките от загуба на вода.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КРЕМЪТ

Кремът е подходящ за хора с всякакъв тип кожа. При хората със суха кожа, маслата оказват положителен ефект върху липидния слой, който предпазва от загуба на вода. При хората с мазна кожа, маслата също имат положителен ефект, подкрепяйки баланса в липидния слой, без да омазняват излишно кожата. Може да се използва от хора на всякаква възраст, като при хора до 35 години, кремът оказва повече предпазващ ефект срещу процесите на стареенето, а при потребители над 35 години ефектът е възстановяващ.